top of page

Workshops og undervisning

Hvis I som klub eller gruppe har ønsker til en workshop vedrørende kajak/surfski teknik, træning eller skadesforebyggelse, skræddersyer jeg gerne et forløb efter jeres ønsker ift. antal deltagere, indhold og varighed.

Kan kun bookes efter aftale - kontakt mig derfor gerne under "kontaktoplysninger".

Herunder finder I eksempler på mine tilbud. 

+60 gruppe: 

Gennemgang af øvelser ift. korrekt teknik i styrketræning og med hensyntagen til de aldersrelaterede gener den enkelte deltager i gruppen har.

Korrektion af roteknik på ergometer og på vandet tilpasset den enkeltes evt. aldersrelaterede gener.

Surfski gruppe:

Optimal teknik med wingpagaj i form af teoretisk gennemgang på land og praktisk undervisning på vandet, overførbare øvelser for at opnå en bedre fornemmelse for bevægelse og kraftoverførsel på vandet med fokus på skadesforebyggelse.

Mastersgruppe: (målsætning marathon EM):

Forløb over flere gange med gennemgang af korrekt teknik på land, korrigering samt videooptagelse på vandet fra motorbåd.

Instruktørgruppe: 

Gennemgang af korrekt teknik på land, inspiration til forventningsafstemning med klubbens nye medlemmer og overvejelser ift. didaktik når man underviser som instruktør i klubben.

Fokus på hvilke elementer der er vigtige for, at nye medlemmer kan opnå en god teknik fra starten og samtidig få en forståelse for at ro

kajak eller surfski og forebygge skader.

Vinterfastholdelse i havkajak: 

Fremadroning og korrekt teknik ift. forskellene mellem wing-, europagaj og grønlænderåre.

Gennemgang af teori vedrørende vævsstyrke og belastning samt teoretisk og

praktisk skadesforebyggende træning.

Instruktion i træning på kajakergometer for klubbens medlemmer:

Indstilling af ergometer, gennemgang af korrekt teknik, progression og belastning i træningen, samt fokus på skadesforebyggelse.  

Herudover er jeg at finde som underviser på diverse DKF kurser og samlinger, når det efterspørges.

 

Jeg håber vi ses derude 

Untitled design 3.png
Kajak på Bagsværd sø
Workshop
Kajak workshop
Surfski workshop
"Selv om jeg er en erfaren roer, fik Mette i løbet af få minutter spottet, hvor jeg kunne arbejde med mit fremadroningstag med europaddle. Hun havde også hurtigt fat på at korrigere min siddestilling, så min rotation og balance blev optimeret. En workshop eller personlig træning med Mette er selvforkælelse på højt plan og noget enhver entusiastisk kajakroer bør prøve"

Kristina, havkajak instruktør

bottom of page