top of page

Tilskud og sundhedsforsikringer

Barfod Fysioterapi er uden for ydernummer, hvilket betyder, at der ikke er tilskud fra det offentlige til behandlingen, der er dog mulighed for tilskud fra både Sygeforsikringen Danmark samt de fleste sundhedsforsikringer. Det betyder også, at vi ikke har noget krav om henvisning fra din egen læge. Du har derfor mulighed for at booke en tid uden at konsultere din egen læge. 

Sygeforsikringen danmark

Sygeforsikringen danmark: Som medlem af ”danmark” kan du forvente et tilskud på følgende ydelser: 

 

  • ”Førstegangsbehandling med eller uden henvisning” 133,-  

  • ”Normal behandling, med eller uden henvisning” 88,- 

Screenshot 2022-12-20 124336.png
Screenshot 2022-12-20 124533.png

Sundhedsforsikring

 

Hvis du har en sundhedsforsikring, er der en del variation på forsikringsselskabernes dækning og procedurer, hvilket gør sig gældende ift. begrænset eller frit valg af behandlingssted, antallet af behandlinger der dækkes, samt fuld eller delvis dækning af behandlingen.

 

De fleste forsikringsselskaber kræver en henvisning fra lægen. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter dit forsikringsselskab. 

Falck & Falck Healthcare

Er du medlem af Falck eller Falck Healthcare og har du modtaget din betalingsgaranti, tilbyder Barfod Fysioterapi følgende typer af behandling: 

  • Fysioterapi

  • Akupunktur

  • Massage

Falck.png
Tryg Logo_edited_edited.png

Tryg Behandlerbooking

Tryg Behandlerbooking er en digital løsning, som giver Tryg's kunder mulighed for, at booke tid til behandling direkte i Barfod Fysioterapi's bookingsystem.

Ved anvendelse af forsikringen er det vigtigt, at man som kunde altid kontakter Tryg for information om konkret dækning på deres sundhedsforsikring, inden behandlingen opstartes.

bottom of page