top of page

Online video teknikretning

 

Som tidligere verdensmester i kajak på maraton, landstræner og fysioterapeut, vil jeg gerne hjælpe dig med, at udvikle din teknik til et højere niveau og nå dine mål uden at få skader.

 

Efter COVID er det blevet mere almindeligt at bruge online videokonsultationer, så hvorfor ikke bruge det til at få feedback på din teknik, hvis du ikke har mulighed for at mødes med mig på vandet.

Book en tid i min kalender via dette link:

Konsultationen vil være en 50' minutters online supervision, hvor jeg vil gennemgå videoerne med dig og give dig feedback på din teknik og de nøgleområder som jeg vil anbefale dig, at du kan arbejde videre med, for at forbedre din teknik.

Det, du skal gøre inden vores aftale, er at sende mig 3-5 videosekvenser af dig, der padler. Optimal længde af videoerne er ca. 20-30" sekunder pr. video. Videoerne skal være taget lige forfra og lige bagfra, for at det skal kunne være muligt at se efter asymmetri. Herudover skal der være to videoer taget fra hver sin side.

Se evt. videoeksemplerne i denne fane med Mads Brandt Pedersen, en af ​​de bedste maraton kajakroere i verden.

 

Du behøver ikke have adgang til en motorbåd. Du kan blot få nogen til at filme dig fra kysten, en bro eller en anden kajak. Det vigtigste er at optage vinklerne så lige, som det kan lade sig gøre og helst på så stille vand som muligt, så det vi ser er din teknik under optimale teknik, uden for meget påvirkning fra vind og bølger.

 

Videoen kan være fra en session på vandet i din kajak eller surfski, men den kan også være fra en ergometersession, hvis du foretrækker det.

 

I løbet af sessionen vil jeg dele min skærm med dine videoer og gennemgå de nøgleområder, du skal arbejde med, og give dig øvelser, samt give dig øvelser, der kan øge dit fokus på netop den ønskede bevægelse.

 

Håber at se dig online snart.

bottom of page